Bob Brummelhuis | eigenaar

Mijn vrouw Lian is met BrumBrum gestart, en haar enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat je wel mee moet helpen. Ik denk ook dat we BrumBrum niet op deze manier zouden kunnen draaien als we er niet allebei helemaal achter zouden staan.

BrumBrum is opgebouwd vanuit het hart. Lian denkt niet als een ondernemer als het gaat om cijfers. Ze kijkt vooral naar wat goed is voor de kinderen in haar groep. Ik zorg voor het evenwicht en dat is volgens mij een ijzersterke combi.

Een goed voorbeeld hiervan het project  “BrumBrum meets Lean Six-Sigma”. Bij BrumBrum gaat het aan de ene kant over primaire basisvaardigheden zoas het leren spelen, leren communiceren en ontwikkelen van de zelfredzaamheid van kinderen.

Bob Brummelhuis

bob brummelhuis

Je moet een klik hebben met deze kinderen, anders boek je geen resultaat. Dat doe je vooral op gevoel. Aan de andere kant zijn werkafspraken en structurele werkprocessen belangrijk. Hoe je met elkaar werkt, wat je met elkaar afspreekt, maar vooral ook wat je met elk individueel kind wilt bereiken en op wat voor manier. Met de Lean Six-Sigma-methodiek  hebben we die twee werelden op elkaar afgestemd. Met een heldere visie en gestructureerde werkprocessen zorgen we ervoor dat ieder kind centraal kan staan, dat we optimaal in kunnen spelen op de behoefte van elk individueel kind.

In het belang van de kinderen nemen we soms beslissingen die in het reguliere bedrijfsleven ondenkbaar zijn. Maar bij ons kan het. Dat koesteren we.