Nathalie Vos

“Brum voelde voor mij vanaf dag 1 als een enorm warm bad. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd op het gebied van zelfreflectie en ik werd er wederom in bevestigd dat dit werk is waar mijn hart ligt. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik na mijn opleiding kon blijven. Dat ik wat met mensen wilde doen, dat was al snel duidelijk en gaandeweg de opleiding mbo Sport en recreatie merkte ik dat ik het fantastisch vind om te werken met mensen met een beperking.

Nathalie

Ik koos dan ook voor Maatschappelijke zorg als vervolgopleiding. Ik nam een kijkje in de keuken bij verschillende zorginstellingen, werkte als PGB’ster voor twee jongens – de een met een meervoudige complexe handicap en de ander met een ontwikkelingsachterstand – en voor mijn eindstage trok ik de stoute schoenen aan en vroeg ik BrumBrum of ik bij hen terecht kon.

Ik werk op de groep als begeleidster, val in waar nodig en ondersteun achter de schermen. Zo was ik het afgelopen half jaar onder andere bezig met het nieuwe medicatiebeleid. Ik zocht informatie uit en werkte het beleid verder uit. Iets heel anders dan werken op de groep, maar juist die afwisseling vind ik heel leuk.

We hebben een fijn team met allemaal individuen die op hun eigen manier hun zorgsteentje bijdragen. Dat maakt Brum speciaal. En verder: het nauwe contact met ouders/verzorgers van de kinderen bij Brum, dat elk kind op zijn of haar eigen niveau de kans krijgt om te ontwikkelen en dat we bij Brum niet van alle kinderen sterren “willen” maken, maar dat we ze wel allemaal laten schitteren.”