Joyce Grapendaal

 

Joyce kwam voor de liefde vanuit het westen des lands naar het oosten. Ze begon bij Brum als invalkracht, werkte daarna als allrounder en heeft inmiddels haar vaste plek gevonden als begeleidster.

“In mijn rol als begeleidster heb ik de ruimte om samen met de kinderen veel leuke activiteiten te doen en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Nog meer dan toen ik als allrounder begon bij BrumBrum. Juist de afwisseling maakt het werken zo leuk!

Joyce Grapendaal

joyce grapendaal brumbrum

Ik geniet vooral van die kleine contact momentjes zoals een glimlach, een gebaar, een knuffel of een kus. Dit is niet altijd vanzelfsprekend bij onze doelgroep en daarom extra bijzonder. Verder geniet ik natuurlijk van iedere kleine stap die ze zetten en het plezier dat de kinderen hebben tijdens de verschillende activiteiten.

Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich veilig en vertrouwd bij mij voelen en met plezier bij BrumBrum komen. Het werkt echt zo: pas wanneer ze zich op hun gemak voelen komt er ruimte om te leren en te ontwikkelen.

Wat ik de kinderen graag wil meegeven, is dat ze allemaal op hun eigen manier bijzonder en uniek zijn. Dit gedichtje beschrijft precies mijn gevoel.

Ieder kind is als een vlinder in de wind.
Sommigen vliegen hoger dan anderen,
maar ieder vliegt zo hoog als hij of zij kan.
Waarom zou je ze met elkaar vergelijken?

Ieder kind is anders!
Ieder kind is bijzonder!
Ieder kind is geweldig!

Joy