Lian Nijhof

Lian Nijhof is allrounder bij BrumBrum: “Soms noem ik het zelf wel ‘manusje-van-alles’, want ik mag overal bij helpen en word overal bij betrokken. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik het allerleukste aan mijn werk.”

Lian werkt normaalgesproken op maandag en dinsdag en dan staat ze met name in de keuken. Daar zorgt ze er onder meer voor dat de karren met eten en drinken klaarstaan en dat de was gedaan wordt. Verder springt ze regelmatig bij in een groep, gaat ze mee met wandelen of versiert ze de hal in het thema dat die maand centraal staat.

Lian Nijhof

lian nijhof

Met een opleiding als Z-verpleegkundige en 15 jaar werkervaring op de Losserhof als begeleider van volwassenen met een verstandelijke beperking, weet Lian als geen ander hoe belangrijk het is om te kijken naar wat een kind nodig heeft:

“Bij BrumBrum kijken we naar het kind als individu. Wat is er belangrijk voor hem of haar? Elk kind is uniek en vraagt een eigen benadering. Ik wil de kinderen graag een gevoel van vertrouwen en veiligheid geven en daar helpen structuur en een vertrouwde omgeving bij. We bieden een prettige,  mooie en gezellige omgeving waar je meteen het gevoel krijgt dat je welkom bent. Ik vind het bijzonder en fijn dat ik daaraan kan bijdragen! “