Marèll ten Berge

 

“Ik dacht altijd dat werken met kinderen niks voor me zou zijn. Maar vanaf dag 1 van mijn eerste stage was ik verkocht.”

Marèll deed na haar SPH-opleiding ervaring op bij een grotere instelling en werkt bij BrumBrum als begeleidster.

Marèll ten Berge

 

marell ten berge brumbrum

“De groep waarin ik werk is een ontwikkelingsgroep. Veel kinderen kunnen waarschijnlijk doorstromen naar een vorm van onderwijs. Het is een zeer diverse groep, dat maakt het zo uitdagend. Er zitten onder andere kinderen met het Autisme Spectrum Stoornis en het Syndroom van Down.

Brum is kleinschaliger dan de instanties waar ik eerder gewerkt heb en dat merk je aan de kleine en de grote dingen. Het fijnste vind ik dat ik veel contact heb met ouders. Je doet het echt samen! Ze brengen hun kind elke dag bij je, dus het is belangrijk om een band op te bouwen. Brum is laagdrempelig, de lijntjes zijn korter, ook als je graag wat wilt regelen voor de kinderen in de groep is dit snel te realiseren.

Op dit moment is het de uitdaging om veel nieuwe dingen te leren. Ik wil echt goed worden in wat ik doe. Bij BrumBrum kan ik veel ontwikkeling doormaken en daardoor voel ik mij op mijn plek. We hebben een hecht team. Dit alles maakt dat ik elke dag weer veel plezier heb in mijn werk!”